+31 (0)180 - 74 40 42 info@eskaventilatieonderhoud.nl

Alleen goed onderhouden systemen leveren een bijdrage aan energiebesparing.

Bel 0180 – 74 40 42 voor een afspraak

WTW VENTILATIE

ESKA onderhoudt WTW-units

Een (W)armte (T)erug (Win) unit is een systeem dat in veel moderne woningen wordt toegepast. Het heeft tot doel om te ventileren én de in de ruimte aanwezige warmte te behouden. Dit leidt tot een verlaging van de energiekosten.

Schonere lucht

Het systeem is uitgebreider dan een traditionele mechanische ventilatie en neemt vaak vanwege zijn omvang een grotere ruimte in. Van buiten wordt lucht aangevoerd die vervolgens wordt gefilterd. Kleine stofdeeltjes blijven achter op het filter en schonere lucht wordt afgegeven aan de ruimte. Verbruikte en vervuilde lucht wordt uit de ruimte afgezogen en weer afgevoerd naar buiten terwijl de warmte uit de verbruikte lucht weer aan de ruimte wordt afgestaan. Een WTW unit heeft aantoonbare voordelen die vooral tot zijn recht komen als het systeem goed wordt onderhouden en regelmatig de filters worden worden vervangen.

Periodiek onderhouden

Om de werking van het WTW systeem op het vereiste niveau te houden is periodiek onderhoud aan te bevelen. ESKA reinigt alle kanalen, ventielen en ventilatoren en vervangt de filters. U kunt bij ons terecht voor een eenmalige reiniging en als u ervan verzekerd wilt zijn dat uw systeem altijd schoon is, kunt u gebruik maken van een onderhoudscontract.

Onderhoudscontract

Indien u een onderhoudscontract afsluit, komt één van onze WTW experts jaarlijks bij u langs om het systeem grondig te reinigen en filters te vervangen. U profiteert dan van een voordelig tarief en u betaalt geen voorrijkosten. Het onderhoudscontract heeft een minimale periode van 3 jaar en u betaalt per jaar via automatische incasso. Bij storingen staan we binnen 24 uur bij u voor de deur om de storing te verhelpen. U kunt al een onderhoudscontract afsluiten vanaf € 97,50 incl. BTW per jaar. Dit is inclusief arbeidsloon en materialen die bij regulier onderhoud worden vervangen.

 

Periodiek onderhoud? Vraag naar de vele mogelijkheden.

WTW INSTALLATIE (Warmte Terug Win)

Een (W)armte (T)erug (Win) unit is een systeem dat in veel moderne woningen wordt toegepast. Het heeft tot doel om te ventileren én de in de ruimte aanwezige warmte te behouden. Dit leidt tot een verlaging van de energiekosten.

> LEES VERDER

DOE DE VENTILATIECHECK

ESKA voert desgewenst ventilatiechecks uit. We meten de snelheid van de lucht op de afzuigpunten, CO2, fijnstof en luchtvochtigheid. Goede luchtkwaliteit is belangrijk.

> LEES VERDER

VERENIGING VAN EIGENAREN (VvE)

Wij verzorgen voor vele eigenaren van woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen het onderhoud aan de ventilatiesystemen. Maar, steeds vaker voeren wij in opdracht van VvE’s, woningcorporaties en gemeenten grootschalig en periodiek onderhoud uit.

> LEES VERDER

Problemen met de mechanische ventilatie? Neem dan contact op met ESKA Ventilatieonderhoud, wij helpen u graag verder.

Naar contactgegevens