+31 (0)180 - 74 40 42 info@eskaventilatieonderhoud.nl

ESKA Ventilatieonderhoud is er voor iedereen!

Bel 0180 – 74 40 42 voor een afspraak

Voor particulieren, VvE’s, woningcorporaties en gemeenten

ESKA onderhoud aan de ventilatiesystemen

Wij verzorgen voor vele eigenaren van woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen het onderhoud aan de ventilatiesystemen. Maar, steeds vaker voeren wij in opdracht van VvE’s, woningcorporaties en gemeenten grootschalig en periodiek onderhoud uit. Per woonblok, complex of zelfs per wijk verzorgen wij in dat geval het onderhoud.

Wij beschikken over een toegewijd team van binnendienst medewerkers dat met behulp van bewezen planningssystemen flexibel om kan gaan met het maken en wijzigen van afspraken met bewoners. Wij zijn ons bewust dat we een korte tijd te gast zijn. Onze monteurs zijn hoffelijk, zorgvuldig en geduldig en werken zo schoon mogelijk. Dat kunt u van op aan.

Periodiek onderhoud? Vraag naar de vele mogelijkheden.

WTW INSTALLATIE (Warmte Terug Win)

Een (W)armte (T)erug (Win) unit is een systeem dat in veel moderne woningen wordt toegepast. Het heeft tot doel om te ventileren én de in de ruimte aanwezige warmte te behouden. Dit leidt tot een verlaging van de energiekosten.

> LEES VERDER

MECHANISCHE VENTILATIE

Tegenwoordig beschikt iedere woning, kantoor of bedrijfsruimte verplicht over ventilatiesystemen. Het is voor een goede woon- werk- of leeromgeving noodzakelijk om voldoende verse en schone lucht naar binnen te voeren.

> LEES VERDER

DOE DE VENTILATIECHECK

ESKA voert desgewenst ventilatiechecks uit. We meten de snelheid van de lucht op de afzuigpunten, CO2, fijnstof en luchtvochtigheid. Goede luchtkwaliteit is belangrijk.

> LEES VERDER

Problemen met de mechanische ventilatie? Neem dan contact op met ESKA Ventilatieonderhoud, wij helpen u graag verder.

Naar contactgegevens