+31 (0)180 - 74 40 42 info@eskaventilatieonderhoud.nl

Met een ventilatiecheck bent u ervan verzekerd dat de ventilatiesystemen goed functioneren

Bel 0180 – 74 40 42 voor een afspraak

VENTILATIECHECK

Vraag een ESKA ventilatiecheck aan

ESKA voert op grote schaal ventilatiechecks uit. We meten de snelheid van de lucht op de afzuigpunten, CO2, fijnstof en luchtvochtigheid. Want, goede luchtkwaliteit is belangrijk. Thuis, op het werk of op school kunnen ongezonde situaties ontstaan door ophoping van bijvoorbeeld CO2, fijnstof en electrosmog.

Wees je bewust van schone lucht

Onvoldoende ventilatie kan leiden tot een zogenaamd “Sick Building Syndrome”, een ziekmakend gebouw. Zonder dat men er erg in heeft, veroorzaakt de slechte luchtkwaliteit gezondheidsklachten. Dit kan worden voorkomen door tussentijds te meten en de ventilatiesystemen goed te onderhouden.

 

Periodiek onderhoud? Vraag naar de vele mogelijkheden.

WTW INSTALLATIE (Warmte Terug Win)

Een (W)armte (T)erug (Win) unit is een systeem dat in veel moderne woningen wordt toegepast. Het heeft tot doel om te ventileren én de in de ruimte aanwezige warmte te behouden. Dit leidt tot een verlaging van de energiekosten.

> LEES VERDER

DOE DE VENTILATIECHECK

ESKA voert desgewenst ventilatiechecks uit. We meten de snelheid van de lucht op de afzuigpunten, CO2, fijnstof en luchtvochtigheid. Goede luchtkwaliteit is belangrijk.

> LEES VERDER

VERENIGING VAN EIGENAREN (VvE)

Wij verzorgen voor vele eigenaren van woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen het onderhoud aan de ventilatiesystemen. Maar, steeds vaker voeren wij in opdracht van VvE’s, woningcorporaties en gemeenten grootschalig en periodiek onderhoud uit.

> LEES VERDER

Problemen met de mechanische ventilatie? Neem dan contact op met ESKA Ventilatieonderhoud , wij helpen u graag verder.

Naar contactgegevens