+31 (0)180 - 74 40 42 info@eskaventilatieonderhoud.nl

Goede ventilatie is niet altijd vanzelfsprekend. Laat uw ventilatiesysteem regelmatig onderhouden

Bel 0180 – 74 40 42 voor een afspraak

MECHANISCHE VENTILATIE

ESKA onderhoud mechanische ventilatie

Tegenwoordig beschikt iedere woning, kantoor of bedrijfsruimte verplicht over ventilatiesystemen. Het is voor een goede woon- werk- of leeromgeving noodzakelijk om voldoende verse en schone lucht naar binnen te voeren en vuile lucht af te voeren. Vuile lucht verlaat via de ventilatiekanalen de ruimte. Stof en vocht hecht zich aan de binnenzijde van de kanalen. Zo ontstaat er een voedingsbodem voor schimmels en bacteriën.

Periodiek onderhouden

Om de werking van het mechanisch ventilatiesysteem op het vereiste niveau te houden is periodiek onderhoud aan te bevelen. ESKA reinigt alle kanalen, ventielen en ventilatoren en vervangt de filters. U kunt bij ons terecht voor een eenmalige reiniging en als u ervan verzekerd wilt zijn dat uw systeem altijd schoon is, kunt u gebruik maken van een onderhoudscontract.

Onderhoudscontract

Indien u een onderhoudscontract afsluit, komt één van onze ventilatie experts jaarlijks bij u langs om het systeem grondig te reinigen en filters te vervangen. U profiteert dan van een voordelig tarief en u betaalt geen voorrijkosten. Het onderhoudscontract heeft een minimale periode van 3 jaar en u betaalt per jaar via automatische incasso. Bij storingen staan we binnen 24 uur bij u voor de deur om de storing te verhelpen. U kunt al een onderhoudscontract afsluiten vanaf € 77,50 incl. BTW per jaar. Dit is inclusief arbeidsloon en materialen die bij regulier onderhoud worden vervangen.

Periodiek onderhoud? Vraag naar de vele mogelijkheden.

WTW INSTALLATIE (Warmte Terug Win)

Een (W)armte (T)erug (Win) unit is een systeem dat in veel moderne woningen wordt toegepast. Het heeft tot doel om te ventileren én de in de ruimte aanwezige warmte te behouden. Dit leidt tot een verlaging van de energiekosten.

> LEES VERDER

DOE DE VENTILATIECHECK

ESKA voert desgewenst ventilatiechecks uit. We meten de snelheid van de lucht op de afzuigpunten, CO2, fijnstof en luchtvochtigheid. Goede luchtkwaliteit is belangrijk.

> LEES VERDER

VERENIGING VAN EIGENAREN (VvE)

Wij verzorgen voor vele eigenaren van woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen het onderhoud aan de ventilatiesystemen. Maar, steeds vaker voeren wij in opdracht van VvE’s, woningcorporaties en gemeenten grootschalig en periodiek onderhoud uit.

> LEES VERDER

Problemen met de mechanische ventilatie? Neem dan contact op met ESKA Ventilatieonderhoud , wij helpen u graag verder.

Naar contactgegevens